keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Autoteipit

Maanantaiaamu, työssäoppimisen jälkeen takaisin koululle, viimeinen jakso, jihuu! Kävimme heti työntouhuun, ensin katsottiin tiimit ja johtajat...


Tiimissäni on Camilla, Liina ja Nanna. Minä toimin tiimin johtajana. Puhuimme kaverijohtajuudesta http://esseepankki.tiimiakatemia.fi/kaverijohtajuus-mita-se-on/ ) ja itsensä johtamisesta, teimme tiimissä pelisäännöt ja kirjoitimme lapulle viisi henkilökohtaista tavoitetta.Rakensimme oman pesämme ja teippasimme jakson tavoitteet seinälle kannustamaan ja muistuttamaan meitä. Teimme myös aikataulun, jonne kirjoitimme viimeisen jakson vapaapäivät, rästipäivät, ohjelmat ym. Sen lisäksi kirjoitimme joka aamu alkavan päivän aikataulun ja sovimme yhdessä kuka tekee mitäkin.


Kotipesä.


Tehtävänä oli siis suunnitella autoteipit Salon Seudun Ammattiopiston ja Aikuisopiston autoihin, sekä henkilökunnan autoihin. Teimme muistiinpanot tehtävänannosta ja kirjoitimme ylös mitä teipissä pitää olla.


Päätimme tiimin kanssa lähteä liikkeelle siitä, että jokainen ideoi ja luonnosteli itsenäisesti. Sovimme ajan, jolloin esitellään ideat muille ja tehdään päätös mitä lähdetään työstämään. Luonnostelin paperille noin kymmenen vaihtoehtoa, mutta esittelin omasta mielestäni parhaimmat ideani tiimille. Lähdimme työstämään kahta ideaani. Valitettavasti kaksi muuta tiimimme jäsentä olivat poissa, joten autoteipit jäivät minun ja Camin vastuulle. 

Sain onneksi paljon apua illustratorin käytössä ja opin tarrojen tekemisen aikana paljon. Kummallakin meistä oli koko ajan tehtävää ja työskentely onnistui sujuvasti, vaikka emme tehneet tarkkaa työnjakoa. Pääosin minä työstin toista ideaa ja Cami toista. Meillä oli melko samanlainen visio tarrasta, joten oli helppoa työskennellä. Teimme planssin ja saimme sen ajoissa tulostettua.
Myyntipuhetta ei tarvinnut miettiä kovinkaan pitkään. Listasimme asiat mistä pitää kertoa ja päätimme kuka sanoo mitäkin. Harjoittelimme myyntipuhettamme ja muutimme sitä niin, että saimme sen kuulostamaan hyvältä ja etenemään loogisesti. 

Esittelimme teippimme Harrille ja se meni mielestäni loistavasti. Tiimini teippejä ei kuitenkaan valittu, mutta emme antaneet sen lannistaa. Oikea teippi valittiin ja kaikki olivat tehneet hienoa työtä (:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti