keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

YES Varsinais-Suomi



Asiakastyö: messuosasto YES Varsinais-Suomelle Taitaja2015 -kisoihin. Tiina Källi kävi kertomassa meille seuraavasta asiakastyöstämme. Tiina kertoi omia ideoitaan ja kertoi hyvin selvästi mitä osastolle halutaan. Saimme kuitenkin täysin vapaat kädet ja tiimini lähti innokkaasti miettimään. 



Ideoimme ensin itsenäisesti ja kirjoitimme ideoita ylös. Jokainen tulosti myös jotain kuvia omasta ideastaan ja minä tein pienet inspiraatiokortit. Ideoita oli monta emmekä saman tien valinneet yhtä, vaan lähdimme suunnittelemaan osastoa ja ideoita tuli koko ajan lisää. Päätimme osaston teeman, teimme työnjaon ja työskentelimme aikataulun mukaan. 



Kysyimme tarjouksia esimerkiksi Mainos-Milpalta ja Hansaprintiltä. Minä olin yhteydessä puhelimen ja sähköpostin kautta Mainos-Milpaan ja Liina Hansaprinttiin. 

Suunnittelimme osaston niin, että olisi mahdollisimman vähän tilattavaa, osasto olisi hauska ja kutsuva.

Planssi valmistui ajoissa. Teimme ja sommittellimme sitä yhdessä.





Esittelimme ideamme Tiina Källille ja saimme häneltä paljon rakentavaa palautetta. Nyt tietää mitä olisi voinut tehdä toisin ja jatkossa osaa tehdä paremmin! Idea oli hyvä, mutta toteutus vähän kehnompi. Vähän hajanainen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti