torstai 23. huhtikuuta 2015

Syksyn tapahtumasuunnittelua

23.5.2015

Tänään lähdimme suunnittelemaan ensi syksyn tapahtumaa. Teimme tiimissä mind mapin ja esittelimme ideat muille tiimeille. 
Poimimme kaikkien ajatuskartoista parhaita ideoita. 
Kohderyhmämme on yläastelaiset (8.-9.lk). Halusimme tapahtumaan jotain niin tytöille kuin pojillekkin. Mietimme esiintyjiä, jotka kiinnostaisivat molempia sukupuolia, sekä hyvin erityyppisiä esiintyjiä. Hauska koomikko, joku bändi, teinityttöjen suosima laulaja, kiinnostava puhuja... Puhujaksi ajattelimme valokuvausta harrastavaa Juusoa, joka kertoisi valokuvauksesta, kameroista ym. ja hänen kuvistaan järjestettäisiin myös taidenäyttely. 

Jakotavaraksi mietimme karkkia ja kortsuja. Päädyimme kondomeihin kohderyhmän iän vuoksi. Ilmaisen jakotavaran lisäksi ajattelimme myydä tapahtumassa supersiistejä paitoja ja kangaskasseja, joihin suunnittelisimme hienot printit. 

Tapahtumalla olisi pisteitä, joissa voi tehdä kaikkea hauskaa; pyöriä ihmispallossa kaverin kanssa, seinäkiipeillä, ottaa selfieitä photobooth-seinällä rekvisiitan kanssa, kilpailla piparien koristelusta ja nauttia herkkuja Toisen Keksin pop up -myymälässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti